joi, 30 noiembrie, 2023

Special Arad Logo

  PRO România este singurul partid care își asumă introducerea unui Venit Minim de Criză (P)

  de - | 12 noiembrie 2020, 3:15 PM | Politikos | Recomandările editorilor

  0

  În perioadele de criză se vede clar care partide vor binele populației și ce partide urmăresc doar interesele de grup! PRO România este singurul partid care își asumă introducerea unui Venit Minim de Criză pentru cetățenii români din țară și din străinătate.

  Prin aplicarea unei asemenea scheme de venituri, NE ASIGURĂM CĂ NICIUN CETĂȚEAN ROMÂN NU ARE UN VENIT MAI MIC DE 2.000 lei și că își poate permite să își cumpere cel puțin mâncare și medicamente în această perioadă foarte dificilă.

  Un venit minim este obligația unui guvern responsabil! Iar noi, PRO România, credem cu tărie că în astfel de momente grele nimeni nu trebuie lăsat în urmă. Doar cu Victor Ponta premier, putem reveni la performanțele economice din timpul Guvernului Ponta, când milioane de români o duceau mai bine decât azi!

  #PRORomânia #VMC #pentruoameni

  Articol realizat PRO Romania – FILIALA ARAD, CMF 11200008

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.