luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Prințul Harry şi prințesa Meghan au adoptat un labrador şi l-au numit… Pula. Semnificația alegerii nu este… „deocheată”

  de - | 4 august 2020, 5:19 PM | Monden

  0

  (foto: perezhilton.com)

  Ducii de Sussex au adoptat un labrador negru de la un adăpost imediat după căsătorie, în mai 2018, dar nu au dezvăluit niciodată numele acestuia şi astfel semnificaţia specială a cuvântului nu a fost cunoscută până acum. Harry şi Megan l-au numit Pula, după moneda oficială din Botswana, locul în care cuplul regal a făcut prima vizită împreună în urmă cu patru ani, scrie People, citat de Adevărul.

  Numele labdradorului a fost confirmat şi în biografia ducilor de Suusex, „Finding Freedom“.

  Cuvântul înseamnă, de asemenea, „ploaie“ în setswana şi, deoarece ploaia este rară în climatul deşertic al Botswanei, este considerată ceva foarte valoros. Prinţul Harry a povestit în trecut că vizita pe care el şi Meghan au făcut-o în Botswana în 2016 a fost un moment crucial în relaţia lor.

  În interviul acordat după logodnă, prinţul şi-a amintit cum a „convins-o“ pe Meghan să zboare în Botswana pentru a i se alătura lui într-o călătorie şi a spus că au petrecut cinci nopţi romantice campând „sub stele“.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.