vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Prins în timp ce descărca un camion cu moloz într-un loc nepermis, un arădean a fost „executat” de Poliția Locală Arad

  de Special Arad | 16 iunie 2018, 9:55 AM | Administraţie | Topic special

  1

  Comunicat. Un arădean de 64 de ani a fost surprins de agenţii Poliţiei Locale în timp ce deversa moloz pe domeniul public al municipiului Arad. În plină zi, bărbatul a ales strada Sibiului pentru a scăpa de resturile rezultate în urma unor lucrări de construcţie.

  Întrucât a încălcat prevederile legii 211/ 2001, privind regimul deșeurilor, arădeanul a fost amendat cu suma de 1000 de lei.

  Din păcate, poliţiştii locali arădeni se confruntă tot mai des cu astfel de situaţii în care cetăţeni dau dovadă de totală lipsă de respect faţă de mediul înconjurător.  În continuare, oamenii legii vor desfăşura activităţi menite să descurajeze astfel de fapte.

  Poliţiştii locali vă roagă ca în cazul în care sunteţi martori ai unor astfel de situaţii, sau altele din sfera de competenţă a agenţilor Poliţiei Locale, să apelaţi imediat numărul de telefon: 0257.939.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.