joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Primul smartwatch Facebook cu senzor de ritm cardiac va fi lansat în 2022

  de Special Arad | 25 iunie 2021, 5:21 PM | IT

  0

  Primul ceas inteligent Facebook este în stadiu de proiectare și este planificat să fie lansat anul viitor. Smartwatch-ul Facebook ar putea include două camere pentru fotografii și apeluri video. Ceasul Facebook va oferi suport LTE și nu va avea nevoie de un telefon pentru a funcționa.

  Site-ul social media Facebook lucrează aparent la un smartwatch propriu. Compania are planuri să lanseze dispozitivul anul viitor în vară. Potrivit site-ului 91Mobiles, ceasul inteligent Facebook va veni cu două camere pe ecran. Camerele pot fi utilizate pentru apeluri video și realizarea de fotografii, care pot fi partajate în aplicații deținute de Facebook, cum ar fi Instagram. Aceasta este prima încercare a Facebook de a lansa un dispozitiv pentru încheietura mâinii și care va concura cu dispozitivele wearables de la Apple și Samsung în spațiul smartwatch.

  Viitorul ceas Facebook va include două camere, una pentru apeluri video și o cameră secundară de 1080p cu focalizare automată pentru realizarea de fotografii și videoclipuri. A doua cameră poate fi utilizată prin detașarea afișajului de cadru, care ar fi din oțel inoxidabil. Facebook lucrează și cu alți producători pentru a crea accesorii pentru afișajul detașabil. Accesoriile vor ajuta camera să fie atașată la o geantă, rucsac etc.

  Facebook vrea ca utilizatorii săi de ceasuri inteligente să folosească noul dispozitiv portabil ca smartphone. Vrea să construiască dispozitive de consum altfel decât Samsung, Apple și Google, ceea ce ar trebui să ajute compania să ajungă la un public mai larg. În afară de posibilitatea de a efectua apeluri video și de a face fotografii cu smartwatch-ul Facebook, îl puteți folosi ca tracker de fitness. Acesta va include diverși senzori, cum ar fi un tracker de ritm cardiac.

  Smartwatch-ul Facebook va veni, de asemenea, cu conectivitate LTE, permițându-i utilizarea fără smartphone. Facebook este în discuții cu operatorii de telefonie mobilă din SUA pentru a aduce această caracteristică la ceasul său inteligent. Potrivit unor angajați Facebook, sub protecția anonimatului, ceasul va fi disponibil în alb, negru și auriu. Ceasul inteligent ar trebui să fie lansat în vara anului 2022 și vor exista și modele de a doua și a treia generație în anii de după.

  Acest ceas inteligent de la Facebook va avea un preț de aproximativ 400 de dolari, dar acest preț nu știm dacă va fi cel real. De asemenea, este posibil Facebook să renunțe la acest smartwatch, deoarece ceasul nu a intrat încă în producție. Se pare că Facebook a cheltuit în jur de 1 miliard de dolari pe prima versiune a ceasului său inteligent. Se așteaptă să ruleze o versiune personalizată a platformei Google Wear, posibil noul Wear OS realizat în colaborare cu Samsung. Va fi interesant să vedem ce poate oferi ceasul inteligent Facebook, deoarece dispozitivele purtabile cu camere nu au prins cu adevărat la public.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.