Primul clopoțel la Ghiba Birta! Două mascote i-au înveselit pe cei mici la startul anului școlar

  de [email protected] | 15 septembrie 2014, 12:05 PM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Festivitatea de deschidere a noului an școlar în Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” s-a ținut, precum în alte instituții școlare, înăuntru, în sala festivă mai exact, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Spațiul fiind restrâns, în mare parte au participat doar elevii din clasele I, a V-a și a IX-a, cei mici fiind întâmpinați de două mascote, un „lup” și un „câine”.

  La festivitate a participat și prof. univ. dr. Lizica Mihuț din partea Universității „Aurel Vlaicu” și alți reprezentanți ai unor instituții publice. Nu îi vom enumera aici. Pe de o parte nu prea am reținut numele lor, nu pe toate. Precum și ei, am  întâmpinat copiii. Printre părinți, l-am recunoscut și pe solistul trupei CARGO, Adi Igrișan, care a venit pentru fiică-sa care tocmai intră în clasa a IX-a.

  Ce se așteaptă? Un an cel puțin la fel de bun ca anteriorii, un an plin de rezultate notabile la olimpiade, unul în care promovabilitatea la Bacalaureat să fie cel puțin ca și până acum, unul în care copiii, mici sau mari, să fie pregătiți pentru viață.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.