vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Primii urmăriți național și internațional din 2017 care au fost depistaţi la frontieră

  de Special Arad | 3 ianuarie 2017, 12:34 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat şi predat unor echipe de poliţişti doi cetăţeni români, pe numele lor fiind emise, de către autorităţile din România, respectiv Italia, mandate de arestare.

  În data de 02.01.2017, în jurul orei 18.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul roman Florian F., în vârstă de 25 de ani, din judeţul Dolj,  pasager într-un microbuz înmatriculat în Italia.

  În momentul efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de arestare pentru săvârşirea de infracţiunii de viol.

  Tot în data de 02.01.2017, la același Punctul de Trecere a Frontierei, s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară, Monika H., în vârstă de 24 de ani, din judeţul Harghita. Tânăra călătorea ca pasager într-un autocar, care circula pe relaţia România – Ungaria.

  Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele femeii era emis, de autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an, pentru săvârşirea de infracţiunii la regimul circulaţiei. 

  În ambele cazuri, persoanele au fost predate unor echipe operative din cadrul I.P.J Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.