duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Primăvara se numără… medaliile la Sântana. Weekend extraordinar pentru judo la a șaptea ediție a „Cupei Primăverii” (Foto)

  de Lucian Dănilă | 25 aprilie 2018, 1:48 PM | Sport

  0

  Sala de sport din Sântana a fost plină în weekendul care a trecut de sportivi, copii, părinții lor dar și cei care s-au ocupat de organizare. A fost cea de-a 7-a ediție a „Cupei Primăverii”, competiție la care au fost prezenți 326 de sportivi de la 15 cluburi din România și Ungaria.

  Clubul organizator, Unirea Sântana, a ocupat locul al doilea pe echipe, așa cum scrie Sebastian Rus, cel care conduce activitatea la această grupare, pe facebook.

  „Cu ocazia aceasta aș dori să mulțumesc antrenorilor care au răspuns la invitația noastră și trăiesc cu speranța că s-au simțit bine la Sântana. Totodată țin să mulțumesc încă odată tuturor celor care s-au implicat și au făcut posibilă această competiție. Felicitări și vă doresc mult succes în continuare” (Sebastian Rus)

  Am mai scris despre Sebastian și despre fratele său, Cristian Rus, cel care conduce clubul CS Judo Arad care își desfășoară activitatea în cartierul Sânnicolau Mic. Sportivii lui Cristian au obținut nu mai puțin de 13 medalii din 14 sportivi participanți. „Este extraordinar pentru noi și înseamnă mult pentru noi dar și pentru fiecare dintre cei care sunt implicați la clubul nostru, copii, părinți, toată lumea”, ne spune Cristian Rus.

  Iată rezultatele obținute de CS Judo Arad la competiția de la Sântana:

  • locul I: Bâtea Carol, Costina Daniel si Dranici Deian
  • locul II: Dranici Darco, Arhilei Luca, Crîsnic Cristian, Bătran Patrick, Ciobanca Darius, Bâtea David, Bătran Angelo;
  • locul III: Pantiș Norbert, Stan Lucas și Dorgoșan Alexandru.
  • Negrău Mario, dupa o comportare surprinzătoare a pierdut medalia de bronz, scrie Cristian Rus pe contul de facebook.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.