luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cristi Rus, pompierul care face minuni la Sânnicolau Mic! CS Judo Arad, salbă de medalii la Sibiu (Foto)

  de Lucian Dănilă | 19 martie 2018, 11:11 AM | Sport

  0

  În viața de zi cu zi este pompier. Îi plac provocările își iubește meseria, dar, mai mult de atât, este și un mod sigur de a-și câștiga banii într-o lume în care în sport s-a ajuns să aduci bani de acasă… Marea lui pasiune este judo, un sport pe care l-a practicat de mic și acum predă tainele sale copiilor de la CS Judo Arad, clubul înființat în vara trecută în cartierul Sânnicolau Mic.

  Cristi și CS Judo Arad se confundă, sunt unul și același. Pune pasiune în tot ce face, corectează fiecare mișcare greșită a copiilor și încearcă să scoată maxim din calitățile fiecăruia. Nu scriu aceste cuvinte doar de dragul de ale scrie, doar pentru a-i construi o „statuie virtuală” omului pe care l-am cunoscut doar anul trecut, în curtea casei sale. Scriu pentru că munca lui Cristi Rus se vede în rezultate.

  Fiul său, Iustin Rus, este vicecampion național, băiatul său de suflet, Raul Găman, este și el al doilea în România la categoria sa, dar din urmă vin viitorii campioni. În weekend, Cristi a fost împreună cu mai mulți copii de la CS Judo Arad la Sibiu, acolo unde s-a organizat un turneu foarte mare la care au participat aproximativ 60 de cluburi din patru țări.

  „Nici nu am văzut niciodată în România un concurs de asemenea anvergură. Peste 850 de copii, peste 60 de cluburi, atâtea meciuri încât copiii erau pe tatami și la ora 23…”, spune Cristi.

  Unul dintre copii a câștigat „aurul”, locul 1, altul a pierdut finala, iar trei dintre ei s-au întors la Arad cu locul al treilea, iar cei care nu au „intrat” în medalii au avut comportări foarte bune.

  „Tigrisorii la Cupa Miados Sibiu unde au fost peste 850 de sportivi.Carol locul unu,Cristi locul doi,Daniel,Lucas și Alexandru locul trei.Felicitări copii.Bravo și celorlalti tigrisorii prezenti la acest turneu: Deian, David și Angelo”, a postat Cristi Rus pe Facebook.

  Locul 1 – Carol Bîtea – născut 2011 – cat. 22 kg

  Locul 2 – Cristian Crâsnic – n. 2011 – cat. 24 kg

  Locul 3 – Daniel Costina – n. 2009 – cat. 27 kg

  Locul 3 – Lucas Stan – n. 2009 – cat. 34 kg

  Locul 3 – Alexandru Dorgoșan – n. 2007 – cat. 34 kg

  Au mai participat cu rezultate notabile David Bîtea, Deian Dranici și Angelo Bătrân.

  În galeria foto puteți vedea și fotografii de la competiția de la Sibiu, dar și de la antrenamentele de la Sânnicolaul Mic, antrenamente pe care CS Judo Arad le face de multe ori împreună cu cei de la Unirea Sântana, club la care antrenor este chiar fratele lui Cristian Rus, Sebastian.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.