marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Primarul comunei Archiş, Nicolae Valea, a murit după o luptă lungă cu cancerul

  de Special Arad | 31 octombrie 2017, 9:25 AM | Archiş | Știri Arad

  3

  Familia, apropiații şi întreaga organizaţie PSD Arad deplâng decesul primarului din Archiş, Nicolae Valea.

  Primarul comunei Archiş s-a stins din viaţă la vârsta de 64 de ani, în locuinţa sa din Groşeni, după o lungă luptă cu cancerul. A fost diagnosticat cu această boală cumplită în anul 2014.

  Primarul nu s-a mai dus la serviciu în ultimele săptămâni, fiind foarte slăbit. A fost unul dintre cei mai longevivi primari din ţară, fiind ales pentru prima dată în 1992. Se afla la al şaptelea mandat.

  „Iubit şi apreciat de oamenii din comună şi de colegii de partid, acesta se afla la cel de-al şaptelea mandat ca edil local, având la activ realizări notabile în plan administrativ. De numele său se leagă ample lucrări de infrastructură derulate în localităţile comunei, din fonduri pe care a reuşit să le atragă fie de la guvern, fie în cadrul programelor derulate de Uniunea Europeană.

  A fost un om, un coleg şi un primar plin de calităţi, în plan uman şi profesional, iar dispariţia sa prematură ne marcheaza profund pe toţi cei care l-am cunoscut şi am colaborat cu el”, se arată într-un comunicat PSD Arad.

  Înmormântarea va avea loc miercuri, la ora 13,00, în cimitirul din localitatea Groşeni.

   

  ERATĂ – S-a scris greșit „satul Archiș” în titlul articolului, în loc de „comuna Archiș”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Voi, presa, i-ați grăbit sfârșitul. Ați scris tendențios despre coșurile de gunoi din Archiș. Prin asta, l-ați agresat psihic, l-ați stresat inutil și i-a scăzut imunitatea, nemaiputând lupta cu boala. Poate mai trăia, dacă nu vă băgați voi. Îl aveți pe conștiință.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.