Locuitorii din opt comune arădene vor scăpa de grija buletinelor

  de Special Arad | 22 April 2014, 4:54 PM | Știri Arad

  0

  Locuitorii din opt comune arădene nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze zeci de kilometri pentru problemele ce țin de Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor.

  Pe masa consilierilor județeni se vor regăsi, pentru a fi votate, la următoarea ședință de consiliu, două proiecte care prevăd arondarea onor comune la Servicii Publice Comunitare Locale de Evidență a Persoanelor în locații mai apropiate decât cele de până acum.

  Astfel, comunele Gurahonț, Brazii, Buteni și Dieci vor fi arondate la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor al comunei Gurahonț, înființat anul trecut printr-o Hotărâre a Consiliului Local.

  Totodată, comunele Beliu, Archiș, Craiva și Hășmaș urmează a fi arondate la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor al comunei Beliu, înființat luna trecută, tot printr-o hotărâre de Consiliu Local.

  Până în prezent, comunele Gurahonț, Brazii, Buteni și Dieci erau arondate Serviciului de la Sebiș, iar Beliu, Archiș, Craiva și Hășmaș celui de la Ineu. Acum însă, locuitorii celor opt comune nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze zeci de kilometri pentru a-și schimba buletinul, spre exemplu, ci vor avea puncte de lucru în localități mult mai apropiate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.