Primarul orașului Pecica, Petru Antal, rămâne în funcție. Înalta Curte de Casație și Justiție a respins recursul ANI

  de Special Arad | 9 June 2017, 8:06 AM | Pecica | Știri Arad

  0

  Știri Arad. În 21 noiembrie 2014, Agenția Națională de Integritate a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul primarul orașului Pecica, Petru Antal.

  ANI susținea atunci că ANTAL PETRU, primarul orașului Pecica, se află în „stare de incompatibilitate începând cu data de 16 aprilie 2009, întrucât deține, simultan cu funcția de primar, și calitatea de comerciant persoana fizică în cadrul ANTAL PETRU ANTAL ÎNTREPRINDERE FAMILIALĂ, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. g) din Legea nr. 161/2003”.

  Într-o primă fază, la Curtea de Apel Timișoara, judecătorii anulau actul prin care ANI l-a declarat incompatibil pe primar.

  Ieri însă, în 8 iunie 2017, Curtea Supremă a României a soluționat recursul făcut de Agenția Națională de Integritate la decizia Curții de Apel Timișoara și a hotărât că recursul ANI este nefondat:

  Decizie ICCJ Petru Antal

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.