Primarul Ioan Crișan, confirmat cu coronavirus. Primăria Vladimirescu își continuă activitatea

  de Raluca Medeleanu | 17 septembrie 2020, 10:08 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Primarul comunei Vladimirescu, Ioan Crișan, a fost depistat pozitiv cu coronavirus, împreună cu soția acestuia, iar la această oră se află internat la secția Covid din cartierul Grădiște, municipiul Arad. Primăria Vladimirescu nu este închisă.

  Internarea primarului ne-a fost confirmată de către directorul DSP Arad, Horea Timiș.

  Potrivit informațiilor pe care le deținem, starea primarului este bună, acesta dând doar semne de răceală în decursul săptămânii trecute și va fi externat în decursul zilei de mâine.

  Am contactat Primăria comunei Vladimirescu pentru a afla dacă, dată fiind situația, instituția este sau nu închisă, iar reprezentanții Primăriei ne-au declarat că toți angajații sunt la serviciu, conform orarului obișnuit de activitate. Până la această oră nu au primit vreo notificare de la DSP Arad, prin care să li se impună izolarea.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.