Primarul din Beliu declară război kitsch-ului. „Albă ca Zăpada” și „Jumbo” nu vor mai avea acces în pădurea localității (Galerie)

  de Special Arad | 11 august 2014, 8:01 AM | Beliu | Recomandările editorilor | Video

  1

  „SpongeBob”, „Hello Kitty”, „Alba ca Zăpada”, „Jumbo” si alte personaje de desene animate vor avea interdicție la „Praznicul de Pită Nouă” de la Beliu, începând cu 2015. E vorba de baloanele și jucăriile mizerabile inscripționate cu personajele enumerate mai sus, și care  sunt puse la vânzare la mai toate evenimentele câmpenești din județul Arad. Interdicția va fi pusă în aplicare de primarul comunei Beliu, Pavel Țica.  Motivul invocat de edil este că manifestarea tradițională  e umbrită de agenții comerciali care vând kitsch- uri sub formă de îmbrăcăminte second hand sau jucării.

  Ediția cu numarul 41 a „Praznicului de Pită Nouă” a avut loc ieri în Pădurea Dumbrava. La intrarea în pădure, o copie nereușită a elefantului Jumbo plutea în aer, în fața banner- ului cu titlul sărbătorii.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.