miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Primarul Cristian Feieş investeşte în educaţie cu ajutorul fondurilor europene

  de - | 17 decembrie 2021, 12:05 PM | Comunicate contra cost

  0

  Primarul liberal Cristian Feieş, cel mai tânăr edil din rândul Partidului Naţional Liberal din Arad, este un adevărat exemplu când vine vorba de atragerea fondurilor europene. Primăria oraşului Sebiş a câştigat un proiect european în valoare de 363.000 de euro, bani care vor fi investiţi în educaţie.

  „Mă bucură faptul că alături de colegii din administraţia oraşului am reuşit să câştigăm un nou proiect european, mai ales că banii din acesta vor merge către educaţie. Beneficiarul investiţiei va fi Liceul Teoretic Sebiş, unitate de învăţământ în care îşi desfăşoară activitatea 1100 de elevi şi 80 de cadre didactice. Prin proiect se propune dotarea Liceului Teoretic Sebiș cu: 932 tablete pentru elevi, 43 tablete interactive, 23 videoproiectoare, 23 camere web, 25 tablete grafice şi 43 sisteme all in one. Învățământul reprezintă unul dintre pilonii de dezvoltare durabilă a comunității noastre, iar astfel de investiţii vor mai avea loc şi în viitorul apropiat”, a declarat primarul Sebişului, Cristian Feieş.

  Proiectul a fost accesat prin Program Operational de Coeziune – Axa prioritara 2 – Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiei (TIC) pentru o economie digitală competitivă, valoare eligibila: 1.799.403,14 lei.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.