duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Primarul Cristi Spiridon s-a sinucis! Avea doar 53 de ani și suferea de depresie

  de - | 20 septembrie 2021, 8:57 AM | Naţional

  0

  Cristi Spiridon, primarul comunei Pogana din județul Vaslui, a fost găsit mort în clinica privată din județul Alba în care se internase pentru a se vindeca de depresie.

  Spiridon, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit fără viață, vineri seara, în salonul în care fusese internat într-o clinică privată din Alba Iulia. Edilul avea doi copii, o fată și un băiat, scrie gandul.ro.

  Cadrele medicale au sunat la 112, iar la clinică a ajuns un echipaj SMURD. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat.

  Potrivit unor surse, primarul ar fi suferit de o depresie severă, internându-se tocmai din acest motiv în respectiva clinică privată.

  Cristi Spiridon a fost ales ca primar, la primul mandat, la alegerile locale din 2020. După numai un an de mandat, acesta a început să sufere de depresie.

  Spiridon a absolvit Facultatea de Zootehnie la Iași, după care s-a specializat la Școala Superioară de Agricultură „Marcelline” din Lausanne. După absolvirea acestei școli, el s-a întors în Vaslui, unde și-a deschis o afacere în acest domeniu. Deși primise recent o ofertă de muncă în Canada, Cristi Spiridon a decis să rămână în țară, pentru a-și urma visul, scrie gandul.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.