marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Primarul Bibarț îndeamnă politicienii să folosească mătura, la curățenia de primăvară

  de - | 24 februarie 2022, 6:29 PM | Comunicate contra cost

  0

  Călin Bibarț, primarul Aradului, a vorbit într-o conferință de presă la sediul PNL despre curățenia de primăvară.

  „Primăvara bate la ușă, conform tradiției ne pregătim de curățenia de primăvară la fel ca în fiecare an, vom anunța luni programul pe cartiere. Sperăm să avem alături de noi societatea civilă, așa cum avem de fiecare dată cetățenii. Vom aduna resturile vegetale, vom mătura străzile, încercăm să ne ținem de graficul de toaletare a pomilor. Ne dorim să lucrăm cât mai repede, cât mai bine și cu cât mai mulți oameni alături de administrație. Profit de ocazie să lansez o invitație tuturor oamenilor politici, mai ales reprezentanți ca partide în CLM, sub sloganul: înainte să folosești stiloul, asigură-te că știi să folosești mătura! Va fi curat în jurul tău și tot ce faci va fi pentru arădeni. Îi invit alături de noi în operațiunea numită curățenia de primăvară pentru că este orașul nostru și trebuie să dăm un bun exemplu cetățenilor”, a declarat primarul Bibarț.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.