joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Primarii din județul Arad semnează astăzi contractele de finanțare prin PNDL. Vezi ce lucrări se fac la tine în localitate!

  de Special Arad | 10 septembrie 2015, 10:20 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Primarii unităților administrativ-teritoriale care beneficiază de investiții prin Programul Național de Dezvoltare Locală al Guvernului României, derulat prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, au fost convocați astăzi la Instituția Prefectului – Județul Arad pentru a semna contractele de finanțare și actele adiționale aferente investițiilor. „Suma totală a contractelor pentru Județul Arad este de peste 48 milioane de lei (48.688.921,34 lei) și înseamnă investiții în școli, grădinițe, străzi, drumuri, sisteme de alimentare cu apă, stații de epurare – investiții foarte importante pentru localitățile din  județul nostru. Mă bucură faptul că prin aceste sume se vor rezolva multe probleme locale, cum ar fi școli începute și neterminate, finalizarea unor sisteme de alimentare cu apă, asfaltarea sau reabilitarea unor străzi și drumuri”, a declarat Prefectul Județului Arad, Cosmin Pribac.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.