Primăria va confisca banii cerșetorilor pentru a îi descuraja să mai cerșească pe străzile orașului

  de Raluca Medeleanu | 11 septembrie 2019, 12:15 PM | Administraţie

  3

  imagine cu scop ilustrativ

  Consilierii locali municipali au aprobat astăzi, în unanimitate, un proiect de hotărâre ce prevede măsuri aspre pentru persoanele care sunt prinse la cerșit, astfel că într-un viitor apropiat, polițiștii de la ordine publică vor confisca banii pe care cerceștorii îi primesc de la oameni. Măsura a fost preluată după cea a municipiului Cluj-Napoca, unde funcționează, cu succes, de câțiva ani.

  „Pe lângă măsurile celelalte pe care le-am luat săptămânile trecute, astăzi am adoptat un proiect prin care cresc amenzile și, suplimentar, agenții de la poliția locală care vor fi împuterniciți pentru acest scop vor confisca banii obținuți de către cerșetori”, a spus primarul Călin Bibarț.

  Acesta a menționat că banii confiscați de la cerșetori vor ajunge în bugetul local al Aradului.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.