sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Primăria Șicula – bombă cu ceas! Două angajate de la „Contabilitate” și fostul edil Radița – ridicați aseară de procurorii de la Ineu. Ce au stabilit judecătorii

  de O. Peniță | 27 ianuarie 2017, 9:37 AM | Şicula | Știri Arad | Topic special

  1

  Știri Arad. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu l-au ridicat aseară pe fostul primar al comunei Șicula, Aurel Radița  și pe două dintre actualele (și vechile…) funcționare publice angajate la Serviciul Contabilitate din cadrul Primăriei, într-un dosar care se află în „lucru”. Acuzația pe care procurorul de caz o aduce celor trei este de  de abuz în serviciu și aseară fostul primar a fost prezentat judecătorilor de la Judecătoria Ineu cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

  Magistratul judecător a stabilit ca fostul primar să fie plasat în arest la domiciliu. Una dintre contabile se află tot în arest la domiciliu, cealaltă – subcontrol judiciar.

  Știre în curs de actualizare.

  Citește și: Dosarul „Mită la primari”. Aurel Radița vorbea codificat când era vorba de bani și spunea direct că-l doare în p… când se referea la alegători (STENOGRAME INCREDIBILE)

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.