Primăria Șicula – bombă cu ceas! Două angajate de la „Contabilitate” și fostul edil Radița – ridicați aseară de procurorii de la Ineu. Ce au stabilit judecătorii

  de O. Peniță | 27 ianuarie 2017, 9:37 AM | Şicula | Știri Arad | Topic special

  1

  Știri Arad. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu l-au ridicat aseară pe fostul primar al comunei Șicula, Aurel Radița  și pe două dintre actualele (și vechile…) funcționare publice angajate la Serviciul Contabilitate din cadrul Primăriei, într-un dosar care se află în „lucru”. Acuzația pe care procurorul de caz o aduce celor trei este de  de abuz în serviciu și aseară fostul primar a fost prezentat judecătorilor de la Judecătoria Ineu cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

  Magistratul judecător a stabilit ca fostul primar să fie plasat în arest la domiciliu. Una dintre contabile se află tot în arest la domiciliu, cealaltă – subcontrol judiciar.

  Știre în curs de actualizare.

  Citește și: Dosarul „Mită la primari”. Aurel Radița vorbea codificat când era vorba de bani și spunea direct că-l doare în p… când se referea la alegători (STENOGRAME INCREDIBILE)

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.