joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Primăria reziliază contractul cu firma din Deva care a otrăvit copiii la Liceul german

  de Special Arad | 27 ianuarie 2020, 12:01 PM | Administraţie | Topic special

  2

  Primarul municipiului Arad, Călin Bibarț a dispus rezilierea acordului cadru de servicii încheiat cu societatea DD Chim Hunedoara, având ca obiect activitățile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în municipiul Arad, anunță Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Arad.

  Cu toate că acordul cadrul permitea încheierea a încă unui contract subsecvent cu respectivul operator, acest lucru nu se va întâmpla. Mai mult decât atât au fost demarate procedurile pentru o nouă licitație.

  Având în vedere problemele apărute la Liceul German în urma serviciilor de dezinsecție prestate de respectivul operator și luând în considerare faptul că  aceeași firmă este responsabilă cu dezinsecția și deratizarea la nivelul întregului municipiu, am decis să punem căpăt acestui contract. Nu mai așteptăm rezultatele  niciunei anchete.  Neglijența de care au dat dovadă cei care au prestat acest serviciu, se plătește din punctul de vedere al administrației locale arădene, cu rezilierea contractului.  Sănătatea oamenilor este mai presus de orice anchetă!”, a declarat primarul Călin Bibarț.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. … in ce hal fara de hal am ajuns.Suntem la limita unei suportabilitati care nu peste mult timp se va transforma intr-o obedienta absoluta, intr-o imbecilitate dusa la rang de regula!Nici nu merita amintite fazele acestei povesti triste, deoarece sunt atat de frapante incat nu poti gasi un egal decat in vreo tara Africana uitata de Dumnezeu, ca uitati de Dumnezu suntem si noi!Sa ne multumim cu ce avem, macar avem o tara de “kkt” – ca altii n-au nici macar atat! Mobutu Sese Seko de era “Primar” sau “Director” si iesea treaba mai buna!

   +6 voturi
   +1
   -1
  2. Demisia er fi mai nimerita

   Existenta contractului cadru incheiat de primaria Arad ca autoritate care are responsabilitatea sustinerii unitatilor de invatamant, a fost de natura sa determine conducerile scolilor sa contracteze cu firma castigatoare a contractului cadru.
   Astfel responsabilitatea incheierii contractului se imparte sau ar fi trebuit sa se imparta, intre conducerea scolii si Primaria Arad.
   In loc de o asumare a responsabilitatilor ce le revin, institutiile mentionate, prin persoanele responsabile (in realitate iresponsabile) au dat dovada de lasitate si au invocat ca nu sunt raspunzatoare. Astfel deca conducerea scolii nu este responsabila fiindca contractul s-a incheiat in baza contractului cadru si nici primarul nu este responsabil fiindca el nu a incheiat contractul, inseamna ca raspunderea solidara au transformat-o in lipsa oricarei raspunderi.
   Dealtfel in Romania, de 30 de ani, sefii sunt sefi nu responsabili, ei sunt sefi ca sa-si ia salariile de sefi, fiindca sunt smecheri. Smecherii fiind snmecheri, ei incaseaza salarii de smecheri si nu au nicio responsabilitate.
   In problema lipsei cu desavarsire a oricarei comunicari, ce scuze isi gasesc smecherii? Nici in problema asta nu au avut nicio responsabilitate? Din fisa postului comunicarea minimala responsabila lipseste, dar din valorile pe care le tot invoca cand vin sa ceara sustinerea ”pulimii”?

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.