sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Primăria Oradea începe luni să strângă bani pentru refacerea Palatului Episcopal care a ars sâmbătă noaptea

  de Special Arad | 26 august 2018, 11:20 AM | Regional

  0

  (foto: stirileprotv.ro)

  Aproximativ 50 de pompieri militari, cu 9 autospeciale de stingere intervin, sâmbătă noaptea, pentru a lichida un incendiu puternic ce a izbucnit la Palatul Episcopal greco-catolic din Oradea. Nu s-au întregistrat victime, potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Primăria Oradea anunţă că va strânge bani pentru refacerea Palatului Episcopal Greco-Catolic, informează Mediafax.

  Incendiul care a cuprins, sâmbătă seara, Palatul Episcopiei Greco-Catolice din Oradea a fost stins de pompieri după aproape 3 ore, nefiind înregistrate victime.

  Purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roşca, a declarat, duminică, pentru corespondentul Medifax, că suprafaţa totală afectată de foc a fost de 1.300 de mp.

  Pe de altă parte, Primăria Oradea a anunţat, într-un comunicat, că, împreună cu Episcopia Greco-Catolică, va deschide luni un cont pentru strângerea de fonduri în vederea refacerii acestui monument simbol al oraşului.

  ”Primăria Oradea se va implica financiar în acest efort de reconstrucţie a Palatului Episcopal Greco-Catolic”, se arată în comunicat.

  sursa: Mediafax.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.