vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Primăria Arad pune la transparență nivelurile impozitelor și taxelor locale, precum și limitele amenzilor, pentru anul 2019

  de Special Arad | 14 martie 2018, 10:33 AM | Administraţie

  1

  imagine cu scop ilustrativ (foto: Realitatea Oltului)

  Reprezentanții Primăriei municipiului Arad a pus la transparență un proiect de hotărâre privind aprobarea impozitelor și taxelor locale, precum și limitele amenzilor care se fac venit la bugetul local care se indexează anual pe baza ratei inflaţiei, aplicabile în anul fiscal 2019. Proiectul este realizat la inițiativa primarului, Gheorghe Falcă.

  Proiectul este întocmit în conformitate cu prevederile din Legea nr.227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările și completările ulterioare, avându-se în vedere raportul de specialitate al Direcției Venituri și rapoartele comisiilor de specialitate ale Consiliului Local al Municipiului Arad.

  Pentru întocmirea proiectului s-a luat în considerare faptul că pentru anul 2017, rata inflației este de 1,3%.

  Cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente, până la data de 26 martie, la registratura Primăriei Municipiului Arad.
  Informaţii suplimentare pot fi solicitate începând cu data de 13 martie, între orele 8:00 – 18:00, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5.
  Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte, care pot fi studiate şi pe site-ul Primăriei Arad, la adresa www.primariaarad.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pe când „Dragă Primărie Arad”, putem viziona „la transparență” dosarele tuturor proiectelor de infrastructură din mandatele dl primar falcă? Mai ales desfășurătorul de finanțare și toate facturile achitate de primărie. TOATE! Inclusiv cele suplimentare.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.