luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Primăria Arad: arborii bătrâni și bolnavi vor fi înlocuiți cu puieți

  de Special Arad | 26 februarie 2020, 5:30 PM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  De câteva zile, Primăria Municipiului Arad a demarat o amplă acțiune de plantare a arborilor în mai multe zone din oraș. Echipele edilitare vor interveni în cursul zilei de joi pe Bulevardul General Ion Dragalina, unde sunt în derulare lucrări de reabilitare.

  În paralel cu acestea, s-a decis ca pomii ornamentali plantați aici în urmă cu mulți ani să fie scoși, iar în locul lor să se planteze puieți din specia Acer platanoides “Crimson King”.

  „Întrucât considerăm extrem de importantă regenerarea spațiilor verzi, intenționăm ca în perioada următoare să intervenim în fiecare zonă unde identificăm arbori bătrâni sau bolnavi. Aceștia vor fi tăiați, iar locul lor va fi luat de puieți. Este și cazul străzii Aviator Georgescu unde recent au fost plantați 18 copăcei din specia Pyrus calleryana”, spun reprezentanții Primăriei Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.