joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Primăria Arad anunță: Reguli pentru comerțul stradal cu pepeni. Doar patru locuri din oraș au undă verde

  de Special Arad | 17 iunie 2017, 11:01 AM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Primăria Municipiului Arad anunță că  pune la dispoziţia celor interesaţi de comerţul stradal cu pepeni 4  amplasamente, a câte 2 locuri de vânzare pe domeniul public, în diferite zone ale oraşului, în perioada 14 iunie – 30 septembrie 2017.

  Cele 4 amplasamente sunt:

  Cartier Grădiște – Piața Carpați – str. I.B. Deleanu intersecția cu str. Z. Moricz – 2 locuri

  Cartier Bujac – str. Independenței (tronson între str. Leului și str. Năsăud) – 2 locuri

  Cartier Gai, lângă Biserica Sârbească (str. Dunării colț cu str. Hatman Arbore) – 2 locuri

  Strada Tarafului, lângă fosta piață

  Comercianţii pot depune solicitări la cam. 5 din  Palatul Cenad.

  Cererea tip pentru desfășurarea comerțului stradal este disponibilă pe site-ul Primăriei Municipiului Arad și la Serviciul Relații cu Publicul (camera 5) a Primăriei Municipiului Arad.

  Cererea va fi însoțită de Cartea de Identitate sau Buletin de Identitate, Atestatul de producător cu viza pe anul 2017 sau după caz actele doveditoare pentru desfășurarea legală a activității comerciale, depuse în copie. Se va atașa de asemenea o fotografie pe suport de hârtie a mijlocului de transport din care se vor comercializa pepeni.

  Suprafaţa maximă aprobată este între minim 3,00 mp și maxim 10,00 mp per amplasament. Comercializarea pepenilor se va realiza direct din mijlocul de transport.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.