vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Primăria Arad: Anul 2020 vine cu plantarea a 2020 de pomi ornamentali

  de Special Arad | 5 martie 2020, 7:02 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Mai exact 2020 de pomi ornamentali. 700 dintre ei se preconizează că vor contribui la înfrumusețarea zonelor cuprinse în proiectul de Regenerare urbană a spațiilor dintre blocuri, iar restul în celelalte zone ale orașului. Putem vorbi în acest an de înlocuirea aliniamentelor stradale, unde arborii sunt îmbătrâniți sau bolnavi, devenind astfel extrem de periculoși.
  „2020 de copaci tineri pentru Aradul anului 2020. Este propunerea pe care am făcut-o Direcției de specialitate din cadrul Primăriei Arad. Practica devenit o obișnuință pentru Primăria Arad ca în fiecare an să deruleze ocampanie de înfrumusețare a spaţiului verde prin plantare de pomi. Anul acesta nu face excepție.În acest context,am dispus colegilor mei să aibe în vedere atât zonele unde Regenerarea urbană este finalizată sau în curs de finalizare, dar să nu omită nici celelalte zone ale municipiului. Plantarea de copaci este poate cel mai important gest pe care îl putem face pentru orașul în care trăim. Sunt sigur că miile de copaci plantaţi an de an vor fi în viitor sursa noastră de oxigen şi aer curat.”, a declarat viceprimarul Ionel Bulbuc.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.