Primăria anunță reluarea lucrărilor la stadionul UTA

  de Special Arad | 13 martie 2019, 7:04 PM | Sport

  0

  Comunicat. Temperaturile pozitive înregistrate în ultima perioadă le-a permis constructorilor reluarea lucrărilor pe stadionul municipal “Francisc Neumann”.

  Zilele acestea Firma SC Rulouri de gazon SRL, cea care a câștigat licitația pentru refacerea gazonului de pe noua arenă, a reluat lucrările de pregătire a terenului pentru montarea gazonului. Vă reamintim faptul că suprafață totală ce urmează să fie amenajată este de 9.840 mp.  Aceasta va fi  împărțită în două zone distincte, respectiv spațiu de joc cu o suprafață gazonată de 8.311 mp şi zonă perimetrală de 1.529 mp. Noul gazon va avea o instalaţie de încălzire şi un sistem  de irigare, aceste investiții fiind asumate de Primăria Arad.

  În paralel continuă lucrările de compartimentare a spațiilor existente. Constructorii lucrează săptămâna aceasta la compartimentarea interioară a Tribunei 1.

  În scurtă vreme vor începe şi lucrările la instalația de nocturnă, ordinul de începere al acestora depinzând de eliberarea autorizaţiei de construire.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.