luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Primăria anunță că va începe să bage cablurile în subteran

  de Special Arad | 15 februarie 2020, 9:36 AM | Administraţie | Topic special

  2

  Comunicat. Cerul Aradului și fațadele clădirilor fără cabluri! Este un deziderat al administrației locale arădene, care este decisă să tranșeze acest subiect. În acest sens, vineri, 14 februarie, în sala 60 a Palatului Administrativ, viceprimarul Ionel Bulbuc alături de reprezentanții direcțiilor de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Arad au purtat o serie de discuții cu deținătorii de rețele de telecomunicații în vederea stabilirii pașilor necesari pentru introducerea cablurilor aeriene în subteran.

  ”Am inițiat aceste discuții din dorința de a rezolva această problemă ce ne preocupă de ani buni. Nu este vorba numai despre aspectul total neîngrijit pe care îl au stâlpii și fațadele clădirilor, dar au fost situații în care sub greutatea cablurilor, stâlpii au fost puși la pământ. Ne dorim mai mult ca oricând să facem pași concreți în direcția introducerii cablurilor de telecomunicații în subteran. Practic, ne propunem să stabilim un regulament clar, care va prevedea inclusiv sancțiuni pentru cei care nu se conformează.
  Pentru început am solicitat deținătorilor de cabluri să-și marcheze rețelele active, iar pe cele inactive să le dea jos. Apoi, împreună cu ei vom găsi o modalitate de introducere a rețelelor în canalizația subterană existentă, iar acolo unde acest lucru nu este posibil să identificăm soluții alternative. ”, a declarat viceprimarul Ionel Bulbuc.

  Acțiunea de marcare a rețelelor de telecomunicații va începe chiar de săptămâna viitoare pe Bulevardul General Dragalina.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „Cerul Aradului și fațadele clădirilor fără cabluri! Este un deziderat al administrației locale arădene, care este decisă să tranșeze acest subiect.”
   .
   LIKELELE!!! Niște javre! Acum exat 10 ani am adus la cunoștința Primarului că este scandalos felul în care planifică investițiile în infrastructură. Cu același prilej l-am informat de necesitatea „îngropării” fibrei optice (dar nu numai) și creearea unei Coloane Vertebrale ce să străbată orașul de la un cap la altul. Nimic, bine înțeles! (cu excepției a celei băgate de orange) Deci vreau să spun că această chestiune era cunoscută.
   .
   Au asfaltat în draci în timpul „Regenerări Urbane” a la falca. Acum o să spargă din nou totul. Ăsta este meodelul! Trebuie totul stricat și asfaltările reluate … că doar cum pot aplica Hoția Asfaltărilor fără număr??? … și jigodiile „clientela politicului” să fie renumerate din bugetul local. Vine câte un mucos nou ca vice și începe să se dea „dăștept” de parcă acum el a inventat roata, că doar este în campanie electorală și prostimea trebuie să vadă ce tare e vicele. În același timp semnaleaza la Șpăgari că el este ce au ei nevoie. Vai, da nu-i mai ia hantătaru pe ăștia din PDL?! … că-ți vine așa dintr-o dată să te faci proscris și să începi să-i căsepești ca pe iarba. Mama lor de derbedei!!!

   +9 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.