Primăria a redeschis patinoarul… în ploaie

  de Special Arad | 3 decembrie 2019, 9:54 AM | Recomandările editorilor | Strada

  0

  (foto: arhivă)

  Comunicat. La Arad, sezonul de patinaj 2019-2020 este oficial deschis, anunță Primăria Municipiului Arad. Astfel, începând de ieri, 2 decembrie,  pasionații de patinaj vor putea încerca gheața până în jurul orei 22:30.  Patinoarul artificial va funcţiona și în acest an după programul cunoscut: de luni până joi, între orele 09.00 şi 22.30, iar la sfârşitul săptămânii, mai exact în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică se va putea patina între orele 08.00 şi 00:30.

  Biletul de intrare va costa 16 lei pentru o oră, respectiv 18 lei pentru o serie de 90 minute.

  Nu mai puţin de 450 de perechi de patine așteaptă să fie închiriate. Pentru închirierea unei perechi de patine cei interesați vor trebui să scoată din buzunare 9 lei pentru o oră, respectiv 10 lei pentru o serie de 90 minute.

  Ascuţirea unei perechi de patine costă 14 lei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.