Cinci migranți ascunși într-o autoutilitară, depistați la P.T.F. Nădlac II

  de Special Arad | 8 November 2022, 12:56 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Imagine cu rol ilustrativ

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat, ascunşi într-o autoutilitară, cinci cetăţeni din Siria și Palestina, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

  În data de 07.11.2022, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român cu vârsta de 37 de ani. Bărbatul conducea o autoutilitară înmatriculată în România şi transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, role textile, pe ruta România-Austria, informează Poliția de Frontieră.

  În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit al mijlocului de transport în urma căruia polițiștii de frontieră au descoperit, în spațiul aflat deasupra cabinei, destinat odihnei șoferului, cinci cetățeni străini.

  Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor, polițiștii au stabilit că persoanele sunt cetățeni din Siria și Palestina, cu vârste cuprinse între 18 și 33 de ani, ce au intrat în țara noastră în mod legal, în baza documentelor personale.

  Având în vedere aspectele constatate, poliţiştii de frontieră au demarat cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.