Prima zi a Târgului Internațional AR-MEDICA la Expo Arad (foto + video)

  de Raluca Medeleanu | 6 noiembrie 2014, 7:13 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Ediția de anul acesta a Târgului Internațional de Medicină AR-MEDICA a fost inaugurată astăzi, 6 noiembrie, la centrul expozițional Expo Arad, sub organizarea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Arad.

  Cu un număr de peste 100 de expozanți, cea de-a 21-a ediție a târgului AR-MEDICA a prezentat experților, și nu numai, ultimele inovații din domenii precum medicina generală, chirurgia, fizioterapia, ginecologia, sau modelarea corporală. De la cele mai moderne modele de stetoscope, aparate de luat tensiunea sau uniforme medicale, la aparate de dezinfectare a apei, aparate Röntgen sau tehnologii „miraculoase” care promit vindecarea tuturor bolilor ce atacă organismul, vizitatorii au putut găsi și cumpăra tot ce le-a trecut prin cap.

  Domeniul „vedetă” a târgului a fost însă, fără doar și poate, cel al produselor pentru stomatologie: fotolii și scaune dentare, autoclave pentru odontologie, aparatură cu ultrasunete, lămpi polimerizatoare sau de înnălbire dentară, materiale pentru proteze dentare, tot ce ar avea nevoie un medic dentist în cabinetul său, găsește acolo.

  Companiile expozante provin din Arad, orașe importante din România și orașe din Ungaria, Cehia și Italia, iar târgul poate fi vizitat până sâmbătă, 8 noiembrie, de la ora 10 la 18.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.