luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Prima pedală” de primăvară. S-a deschis sezonul ciclist 2015 în Arad

  de Luci Precup | 5 aprilie 2015, 11:28 AM | Sport | Topic special

  0

  Asociatia Bicicliștilor Amatori, Racing Bike Pro, Parcul Natural Lunca Mureșului și Asociația Euromediu, cu sprijinul Centrului Municipal de Cultură Arad, a deschis oficial sezonul ciclist 2015 în Arad, sâmbătă, 4 aprilie, în Parcul Natural „Lunca Mureșului”.

  Programul a inclus mai mult decât un simplu concurs de pedalat, regăsindu-se și mai multe momente artistice, demonstrații de arte marțiale, demonstrație de prim ajutor cu cei de la Crucea Roșie, tombole și concerte cu Lucian și Alexandra Drăgan, respectiv Ricardo Caria & D-Cent Band.

  Evenimentul a ajuns deja la editia a III-a și se dorește, în continuare, a fi o sărbătoare dedicată bicicletei și mersului pe bicicletă, dar și o sărbătoare a Primăverii, o întâlnire a adulților și copiilor care iubesc bicicleta, natura, pădurea și soarele.

  „Probele din prima ediție au fost dedicate în întregime începătorilor. De anul acesta și la următoarele ediții ne-am propus să ridicăm ștacheta, venind atât în întâmpinarea simpatizanților mersului pe bicicletă și a bicicliștilor începători, cât și a celor pentru care bicicleta reprezintă o adevărata pasiune și/sau sport”, au spus organizatorii.

  Foto: Bulzan Radu

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.