Prima competiție extra-fotbal din era post-coronavirus, din Arad, are loc în acest weekend. „Naționalele” de Drag-Racing se desfășoară, fără public, pe aeroport!

  de Dan Lazăr | 10 iulie 2020, 7:58 AM | Coronavirus | Sport | Știri Arad

  1

  Șapte evenimente se vor desfășura în acest weekend sub egida FRAS (inițialele Federației Române de Automobilism Sportiv) cu această ocazie urmând să debuteze Campionatele Naționale de drift, drag racing, slalom paralel și rally raid.

  Weekend-ul 10-12 iulie se anunță cel mai aglomerat pentru federație de la relansarea post-coronavirus a automobilismului sportiv. Una dintre competiții are loc în orașul nostru.

  Campionatul Național de Drag Racing va începe aventura în acest sezon cu o nouă etapă pe aeroportul din Arad, care va fi traseul de „casă” în 2020. Drag Racing a intrat sub egida FRAS în 2019 și a fost disciplina cu cei mai mulți sportivi licențiați în ediția anterioară.

  Această primă etapă a anului se va desfășura fără spectatori, care speră că altfel vor sta lucrurile la etapa secundă, programată tot pe Aeroportul Arad în 12-13 septembrie.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.