Prietenii știu de ce: „Pentru că sunetul ajunge din difuzoare până-n sânge…”

  de [email protected] | 20 July 2014, 12:44 PM | Muzică | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Într-o zi caniculară de sâmbătă, 19 iulie, trupele Şuie Paparude, Vunk, Omul cu Șobolani, Shadowbox, N.O.R. și The Different Class au încins difuzoarele și spiritele pe scena „Zilelor Prieteniei Bergenbier” de pe Ștrandul Neptun. „Tărăboiul” continuă și astăzi, cu Paraziţii, Viţa de Vie, ROA, ZOB și alții.

  Trecând peste faptul că a trebuit să trecem nostalgici pe lângă zona îngrădită a bazinelor și pe lângă clădirile lăsate în paragină, ca după bombardament, ce reprezentau cândva, mai demult, ștrandul nostru în întregimea lui… unde am rămas? Ah, da… deci am ajuns și în spatele „zonei de agrement” unde, măcar o dată sau de maxim două ori pe an, avem o mostră din ceea ce a însemnat Ștrandul Neptun în perioada lui (și a noastră) de aur. Forfotă, muzică, bere… libertate, frate. Iar pentru toate astea trebuie să vină Bergenbier la Arad și să facă tot.

  De altfel, muzica a fost bună, berea a fost bună, distracția a fost pe măsură. Prietenii știu de ce… doar primarul nu știe de ce. Apropo… cortul ăla al lu’ Falcă, lăsat acolo în fața ruinei ce a fost cândva Sivi, este pur și simplu… „magnific”.

  PS: În ciuda speculațiilor cum că Șuie Paparude nu se va mai prezenta, datorită operației cardiovasculare a lui Michi, iată că au venit, chiar dacă doar Dobrică și solistul Bean… și au creat o atmosferă de zile mari!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.