marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Prietenii știu de ce: ai dureri de cap după ce consumi berea Bergenbier

  de Special Arad | 21 iulie 2014, 4:19 PM | Recomandările editorilor | Video

  3

  Din punct de vedere muzical, Ziua Prieteniei Bergenbier a fost un succes. De mult nu s-a mai organizat la Arad un eveniment care să adune pe aceeași scenă trupe de calitate din mai multe zone muzicale (OCS, ROA, VIȚA DE VIE, PARAZIȚII, SHADOWBOX, ȘUIE PAPARUDE  etc.). Pentru formații, scenă și sonorizare un big up din partea Special Arad.

  La capitolul bere, a fost o bătaie de joc la adresa publicului. În primul rând, în afară de Bergenbier nu găseai o altă marcă de bere (de exemplu Staropramen, produsă în România de Bergenbier). În al doilea rând, Bergenbier la draft a fost execrabilă. Durerea de cap apărută la scurt timp după un consum moderat (3 pahare) la mai multe persoane pune mari semne de întrebare legat de modul de producție. Se știe că, în țara noastră,  aditivii alimentari sunt des folosiți în producerea de bere. La fel și adaosul de alcool.

  Dacă în Cehia, o bere adevărată o cumperi și cu 1,8 lei la sticlă din supermarket, în România un sortiment de bere la 2 lei e o bombă pentru sănătatea ficatului.

  Domnilor de la Bergenbier, nu vă mai bateți joc de noi și lăsați- ne cu „Ziua Prieteniei”. Nu știți să respectați prietenii pentru că le oferiți „otravă” la draft. Părerea mea…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. De acord. Am participat la un eveniment (vrand/nevrând), trei beri și o stare de-ți venea să (te)ucizi. Absolut tot ce se desface pe piață de la ac la elicopter, cărămidă sau pansament, apă sau pâine, creioane colorate sau vopsele, îmbrăcăminte/încălțăminte, totul ar trebui verificat. Bem și mâncăm otrăvuri zilnic.

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.