luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Prichindeii s-au întrecut în pedalat de „Ziua mondială fără mașini” (Foto + Video)

  de Raluca Medeleanu | 22 septembrie 2015, 12:09 PM | Știri Arad | Video

  0

  Astăzi, de Ziua mondială fără mașini, timp de două ore, 150 de prichindei, de grădiniță și clasele primare, și-au arătat spiritul competitiv la evenimentul organizat de Primăria Arad împreună cu Agenția de Protecția Mediului Arad.

  Evenimentul desfășurat pe strada I.C. Brătianu face parte din „Săptămâna Mobilității” care, în acest an, a avut motto-ul „Alege, schimbă, combină”, pentru a îndemna arădenii să aleagă mijloace alternative de transport în detrimentul mașinilor personale, promovând mișcarea în aer liber și mersul pe bicicletă.

  Copiii care au obținut locurile 1, 2 și 3 au fost premiați cu diplome, iar pe lângă acestea, toți participanții au fost răsplătiți pentru efortul depus cu daruri din partea Centrului Municipal de Cultură Arad.

  Vrem să educăm copiii să meargă mai mult pe jos, să meargă cu bicicleta, să facă plimbări în natură, cu atât mai mult cu cât Aradul a primit în jur de 100 km de piste pentru biciclete, ei pot să meargă în timpul liber la pădurile din jurul Aradului și, astfel, să petreacă un timp frumos într-un mediu curat și sănătos”, a spus Nicoleta Luminița Jurj de la Agenția de Protecția Mediului.

  Felicitări copiilor participanți care au venit cu biciclete, trotinete, role, felicitări părinților care i-au adus aici. Ne bucurăm că timpul ține cu noi și vrem să fim un Arad verde plin de bicicliști, atât cât ne stă în putință”, a spus Mariana Cișmașiu de la Primăria Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.