Prezențe arădene la trialul Under 14 organizat de FR de Baschet. BC Valbon a „oferit” cea mai înaltă sportivă, de 1,85 m la 14 ani

  de Dan Lazăr | 10 September 2021, 8:20 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Prima fază din cadrul Programului Național de Selecție dedicat sportivilor născuți în anul 2008 s-a desfășurat în această săptămână, odată cu ultimul antrenament al Trialului U14. Din cei 164 de tineri baschetbaliști care au fost prezenti la Trialul gazduit de terenurile din Parcul Municipal Ploiești Vest, colectivul tehnic format din 23 de antrenori români și coordonat de antrenorul grec Molyvdas Athanasios au selectat 96 de sportivi, care vor continua antrenamentele, au intrat în regimul de pregătire centralizată până în data de 10 septembrie. Următoarea acțiune din cadrul Programului Național de Selecție U14 va avea loc în luna octombrie, într-o locație ce urmează să fie anuntata.

  „Participarea noastră la trial a fost prin antrenorul Cristian Bondor – care din această vară a absolvit Școala Națională de antrenori, fiind titular la CSȘ Gloria Arad și antrenor secund la FCC Baschet Arad – și jucătoarea Cătălina Chioreanu, una de perspectivă, născută în anul 2008. Cătălina este cea mai înaltă participantă, 1,85 metri, practică baschetul de doar 5 luni, înainte practicând tenisul de performanță vreme de 5 ani. Tatăl ei a jucat baschet pentru Steaua și clubul din Timișoara”, ne-a declarat prof. Valeria Bondor, președintele Baschet Club Valbon Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.