Previzibil: Rugbiul autohton își amână returul. CS UAV Arad trebuia să joace cu CS Năvodari

  de Dan Lazăr | 18 martie 2020, 7:59 AM | Coronavirus | Sport

  0

  Returul SuperLigii CEC Bank și al Diviziei Naționale de Seniori – acolo unde activează și echipa arădeană CS UAV -, amânate până la noi dispoziții ale autorităților, a anunțat, marți, FR de Rugby.

  Comunicatul forului de profil este următorul: „Ținând cont de situația actuală în care se află România și de instituirea stării de urgență pe teritoriul țării, membrii Colegiul Director au decis amânarea începerii returului SuperLigii CEC Bank și al returului Diviziei Naționale de Seniori până la noi dispoziții ale autorităților competente privind starea de urgență”.

  Aceste decizii au fost luate ținându-se cont de: Decretul Președintelui României privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României și de faptul că desfășurarea competițiilor sportive de rugby presupune contactul fizic între sportivi, precum și reunirea mai multor persoane, sportivi, antrenori, arbitri, observatori, alți participanți la activitatea sportivă, fapt care ar favoriza răspândirea infecției cu COVID-19.

  Divizionara secundă CS UAV Arad trebuia să susțină primul joc al returului în compania CS Năvodari, pe terenul din Sînicolaul Mic, în 4 aprilie.

  Arădenii lui Marian Grindei ocupă locul 6 (din 8 participante), în cele șapte partide susținute în tur impunându-se de două ori.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.