joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Presiunea apei potabile s-ar putea să fie scăzută la Arad și în mai multe localități din județ între 4 și 15 decembrie

  de Special Arad | 3 decembrie 2023, 1:37 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Compania de Apă Arad anunță că în perioada 4 – 15 decembrie 2023 se vor executa lucrări de reparații și întreținere la instalațiile electrice din cadrul Uzinei de Apă nr. 2.

  În timpul acestor lucrări există riscul ca, pentru scurte intervale de timp, presiunea apei potabile să fie scăzută sau furnizarea apei potabile să fie oprită în municipiul Arad și localitățile care sunt alimentate cu apă potabilă de la Uzina de Apă nr. 2 (Sânleani, Livada, Zimandul Nou, Zimand Cuz, Andrei Saguna, Sofronea, Sânpaul, Șimand, Horia, Fântânele, Zădăreni, Călugăreni, Vladimirescu, Mândruloc, Cicir, Frumușeni, Aluniș, Bodrog, Sâmbăteni).

  Compania de Apă Arad prezintă scuze pentru eventualul disconfort creat și recomandă utilizatorilor să își asigure o rezervă de apă pentru consum și menaj.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.