joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Preselecții pentru „Next Star” la Palatul Copiilor

  de Special Arad | 24 noiembrie 2016, 4:26 PM | Monden

  0

  Ești mic, dar ai un talent mare? Ai o familie super talentată? „Next Star” începe preselecțiile pentru cel de-al 8-lea sezon! Poți să vii singur și să-i uimesti pe toți sau, dacă mai ai în familie oameni talentați, îi poți aduce pe toți cu tine la preselecție. Dacă ai între 3-14 ani, te asteptăm luni, 19 decembrie, începând cu ora 11.00, la Palatul Copiilor din Arad. Singur sau cu familia talentată!

  Puteți deveni „Next Star”

  Cânți cu vocea sau la un instrument, dansezi, pictezi, faci teatru, ești dresor de animal, cunoști trucuri de magie, jonglerii, te pasionează speedcubing-ul și iți plac jocurile intelectuale, faci acrobații pe cal, bicicletă, skateboard, trotinetă, ești cel mai tare la parcour sau manifești orice alta formă de talent? Mai ai in familie oameni talentați? Vino, veniti! Puteți deveni „Next Star” și câstigă premiul de 20.000 de euro!

  Înscrierile se vor face la fața locului, în baza actelor de identitate ale ambilor părinti și a certificatului de naștere al copilului. Echipa „Next Star” le urează succes tuturor candidaților!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.