sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Preselecția Miss Arad va avea loc în 20 iunie la Atrium Mall

  de Special Arad | 12 iunie 2024, 8:28 AM | Monden | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Au început înscrierile pentru preselecția Miss Arad, proiectul în cadrul căruia se decid finalistele concursului Miss Arad 2024. 

  Concursul județean de frumusețe împlinește anul acesta 19 ediții de când se organizează, fără întrerupere.

  Pentru a se califica în finală, concurentele trebuie să participe la preselecția proiectului, care va avea loc în data de 20 iunie, în Atrium Mall- parter, programul fiind următorul:

  Ora 16:00 – Înregistrarea concurentelor ;

  Ora 18:00 – Începerea probelor selecției.

  În cadrul evenimentului, tinerele vor trece prin proba de interviu (autoprezentare) și asumarea statutului de finaliste.

  Participante între 15 și 25 de ani

  În cadrul preselecției poate participa orice domnișoară, cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, cu locuința din buletin în județul Arad, necăsătorită și să nu fie părinte.

  miss arad 2023 1

  Înscriere prealabilă online

  Atenție: Înainte de preselecția care va avea loc la Atrium Mall, concurentele trebuie să se înscrie pe site-ul Miss Arad, urmând să fie contactate de comitetul organizatoric, pentru validare în cadrul acestei etape.

  Mai multe detalii despre participare și înscrieri pe www.missarad.ro. Contact și informații la numărul de telefon. 0742.531.043.

  Finala concursului Miss Arad va avea loc în prima parte a lunii august, la Vechiul Cazinou din Arad, iar până atunci, concurentele vor fi implicate în activități specifice: ședințe foto, voluntariat, educație pentru sănătate.

  Participarea la proiectul Miss Arad nu presupune nici o taxă din partea concurentelor.

   

  Citește și: Andreea Morgociu a fost aleasă Miss Arad 2023 (galerie foto) · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.