miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Președintele României a semnat decretul privind eliberarea din funcție prin pensionare a procurorului Codrin Gavra

  de Ioana Costaș | 24 iunie 2023, 8:30 AM | Știri Arad

  0

  Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 23 iunie, „decretul privind eliberarea din funcția de procuror a domnului Gavra Codrin, procuror în cadrul Direcției Naționale Anticorupție – pensionare”.

  Reamintim cititorilor că procurorul, de loc din județul Arad, a înaintat către Consiliul Superior al Magistraturii cererea de eliberare din funcție prin pensionare. În 13 iunie, Secția pentru procurori a CSM a votat în unanimitate „înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului Codrin Gavra, procuror în cadrul Direcției Naționale Anticorupție”.

  Codrin Gavra a fost procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, de unde a plecat de pe funcția de procuror șef în cadrul Secției Penale la DNA – Serviciul Teritorial Timișoara, în anul 2015. Ca procuror în cadrul DNA Timișoara, Gavra a instrumentat dosare celebre precum „Mită la Bacalaureat”, dosarul „Boghicevici” și dosarul „Mită la PSD”.

  În anul 2020, Gavra a fost delegat în funcția de procuror șef adjunct al DNA – Structura Centrală.

   

  Citește și: Procurorul arădean Codrin Gavra, din cadrul DNA, și-a depus cererea de pensionare

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.