duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Procurorul arădean Codrin Gavra, din cadrul DNA, și-a depus cererea de pensionare

  de Ioana Costaș | 14 iunie 2023, 7:51 AM | Știri Arad | Topic special

  3

  Procurorul cu origini arădene, Codrin Gavra, a înaintat către Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) cererea de eliberare din funcție prin pensionare.

  Solicitarea procurorului din cadrul Direcției Naționale Anticorupție a fost supusă votului marți, 13 iunie, în cadrul Secției de procurori a CSM, hotărându-se, în unanimitate, „înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului Codrin Gavra, procuror în cadrul Direcției Naționale Anticorupție (unanimitate)”.

  Codrin Gavra a fost procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, de unde a plecat de pe funcția de procuror șef în cadrul Secției Penale la DNA – Serviciul Teritorial Timișoara, în anul 2015. Ca procuror în cadrul DNA Timișoara, Gavra a instrumentat dosare celebre precum „Mită la Bacalaureat”, dosarul „Boghicevici” și dosarul „Mită la PSD”.

  În anul 2020, Gavra a fost delegat în funcția de procuror șef adjunct al DNA – Structura Centrală.

   

  Citește și:

  Arădeanul Codrin Gavra va fi noul procuror șef adjunct al Direcției Naționale Anticorupție

  Aradul, loc central în cea mai recentă investigație Recorder: „Pe aici nu se trece fără şpagă” 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ce bătrân e, săracul…! 😎
   L-au îmbătrânit anticipat eforturile „megalitice” de eradicare a Corupției Românești…
   …Și, bănuiesc că va primii și o „amărâtă” de Pensie Specială, iar apoi, că tot va începe să se plictisească acasă, va mai găsi un loc „călduț” , unde să cumuleze pensia („mizeră” 😉) cu salariul, ca sa-și poată savura, și el, bătrânețile liniștit, după atâta muncă și efort…
   .
   PS: … și NU, nu veți găsi nici o tresărire de jenă sau de rușine, la aceste „elite rasate”, când văd la TV și, chiar în realitate, o mulțime de bâtrâni de peste 70 – 80 de ani care, SUNT OBLIGAȚI să-și muncească, tremurând, câmpul sau grădina, CA SĂ AIBE CE PUNE PE MASĂ sau să nu înghețe de frig iarna, în timp ce ei se pensionează în floarea vârstei ! 😡
   .
   Cum spuneam și la un articol precedent: DOUĂ LUMI COMPLET PARALELE – a lor, și a noastră… 🤔

   +15 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.