miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Președintele PNL, Ludovic Orban, vine duminică la Arad

  de - | 4 iunie 2021, 11:23 AM | Comunicate contra cost

  0

  Liderul PNL, Ludovic Orban, va fi duminică oaspetele Aradului. El va avea un program plin de evenimente, vizite la investiții realizate în Arad, întâlniri cu membrii PNL și administrația locală. De dimineață, va vizita lucrările realizate și șantierul proiectului de regenerare urbană, în valoare de 50 de milioane de euro. După conferința de presă organizată la sediul PNL (ora 11), va participa la finala Cupei României la fotbal feminin, primul joc organizat cu public pe stadionul UTA, Francisc von Neuman. De la ora 14,30, la Ghioroc va participa la o întâlnire de lucru alături de primarii PNL din Județul Arad.

  La precedenta vizită în județul Arad în calitate de prim ministru, în vara anului trecut, Ludovic Orban a semnat documente pentru investiții importante, cum ar fi 80 de milioane de euro pentru Cetatea Aradului și un parteneriat între Guvern și Consiliul Județean Arad pentru centura de sud-est.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.