Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului pe 2019

  de Special Arad | 15 martie 2019, 12:34 PM | Politikos | Recomandările editorilor

  0

  Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2019, anterior atacând PSD pentru că nu a făcut vreo modificare la legea transmisă pentru reexaminare.

  Amintim că șeful statului a contestat bugetul la CCR și apoi l-a retrimis și Parlamentului. Folosindu-se de majoritatea pe care o au în Legislativ, PSD si ALDE i l-au trimis înapoi la promulgare exact în aceeași forma, știind că Iohannis e obligat constituțional să semneze decretul.

  sursă: ziare.com

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.