Președintele Johannis l-a nominalizat premier pe președintele USR, Dacian Cioloș

  de Special Arad | 11 octombrie 2021, 6:19 PM | Politikos | Recomandările editorilor

  0

  În urmă cu câteva minute, președintele României, Klaus Johannis, l-a nominalizat premier pe Dacian Cioloș, președintele USR urmând să încerce să formeze o majoritate care să voteze în Parlament Guvernul României, mai precis „al doilea Guvern Cioloș”.

  Pentru mulți este o surpriză această nominalizare, însă sunt destui și cei care susțin că anunțându-l pe Dacian Cioloș președintele Johannis nu a făcut altceva decât să respecte un plan bine pus la punct.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.