marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Președintele FIFA vrea ca fiecare ţară din lume să aibă un stadion cu numele lui Pelé

  de - | 3 ianuarie 2023, 8:36 AM | Sport

  0

  Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a anunţat luni că îşi doreşte ca, în amintirea lui Pelé, fiecare din ţările afiliate la FIFA să denumească un stadion după marele dispărut, relatează News.ro.

  Sosit în Brazilia pentru a asista la ceremonia de înmormântare a lui Pelé, Gianni Infantino a fost prezent la catafalcul legendarului fotbalist de la stadionul Vila Belmiro.

  „Pelé este etern, iar FIFA îi va aduce un omagiu Regelui! Am cerut tuturor federaţiilor din lume să se ţină un moment de reculegere în memoria lui, înaintea meciurilor. Şi pot să spun acum că le vom cere celor 211 federaţii afiliate să redenumească un stadion, în memoria lui Pelé. În fiecare ţară trebuie să existe un stadion cu numele lui. Generaţiile viitoare trebuie să îşi amintească de Pelé!”, a spus Infantino.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.