ExclusivPreședintele Falcă își plătește datoriile către familia Pistru: finul lui „Geani”, Tiberiu Ciul, va fi director la Gospodărirea Comunală Arad

  de Alin Olteanu | 25 martie 2017, 1:28 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  18

  Știri Arad. Fără să vrea și știind  îi ajută pe angajați, presa arădeană – ne referim la cea care nu a cunoscut aspectele din spatele ușilor închise, spre rușinea noastră – care a dat curs și a participat la protestele de la Gospodărirea Comunală, i-a făcut jocul Geaninei Pistru, președinte al organizației municipale PNL. Nu spunem că fostul director al societății subordonate Consiliului Local Municipal, Adrean Păcurar, nu ar fi meritat să fie schimbat sau să își dea demisia așa cum s-a întâmplat, însă, de când am aflat, pe surse, care este numele noului director, am realizat cum și-a urmărit și-și va atinge scopul Geanina Pistru.

  Noul director, dacă informațiile noastre sunt exacte, va fi Nicolae Tiberiu Ciul (liberal), nimeni altul decât finul familiei Pistru, cel care a fost, printre altele, și director al Camerei de Comerț Arad.

  Contactat telefonic și întrebat de Special Arad dacă sunt adevărate informațiile că va fi director al societății subordonate CLM, Tiberiu Ciul nu  a confirmat, dar practic, luat prin surprindere, ne-a… confirmat. Ne-a spus exact: „Nu pot să confirm nimic, nu știu. Acum nu pot să confirm nimic”. Ha!Ha!Ha!

  Practic, prin această „mutare”, realizăm că Gheorghe Falcă, primarul Aradului și președinte al PNL, începe să-și plătească datoriile față de susținerea pe care familia Pistru i-o acordă în alegerile care urmează în partid. Mai mult, se explică de ce deputatul Eusebiu Pistru nu și-a mai anunțat candidatura împotriva lui Falcă, negociind probabil la sânge… și această ultimă, dar încă neoficial anunțată, numire a finuțului.

  Notă: Există șanse sub 0,5 la sută ca fostul viceprimar Geanina Pistru să nu fi urmărit ca directorul de la Gospodărirea Comunală să plece pentru a-și impune finuțul în scaun.

  Mai jos, o poză  de „album liberal”… în care Ciul ocupă un loc în linia întâi…

  17496280_1432421406810805_285692709_n

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Of…cata malitiozitate…Păi nu e normal ca un manager de carieră, cu rezultate fulminante la cârma CCI să aibă ocazia de a creste si productivitatea altor sectoare și a le urca pe cele mai înalte culmi de progres și civilizație? Hai că sunteți răi…Ce dacă e o societate a Primăriei? E simplă întâmplare… Cu siguranță omul s-ar comporta desăvârșit și ar avea rezultate greu de egalat și în economia privată… Altruist fiind însă, a ales să-și ofere serviciile comunității… Ce va e neclar?!?

   +16 voturi
   +1
   -1
  2. Oare când se vor depolitiza instituțiile și societățile apartinatoare ? Când se va înțelege ca doar conduse de specialiști și nu de “fini” vor fi profitabile atât pentru angajați cât și pentru comunitate ? Știți ce mă supăra cel mai mult ? Ca adevăraților profesioniști nu li se acorda nici cea mai mica sansa , adică sa participe la un examen….măcar atât ! E mai rău decât pe vremea comuniștilor !!!! Rușine !

   +8 voturi
   +1
   -1
   • Comparatia cu comunistii este total deplasata jupane ! Pai aia nu puneau incompetenti pe post de conducere…..iar daca chiar mai ajungea vreunul ,in caz ca era neprofesionist si avea rezultate slabe,era schimbat URGENT ! Nu era dat afara, insa nu-l tineau sef daca era bou !

    +2 voturi
    +1
    -1
    • Ai dreptate, așa era….Dacă nu erai bun erai dat afară ! Dar oricum și pe acea vreme mergea cu fini și neamuri…. tot ce mi-as dori sa văd în acest caz e un examen pe bune unde sa poată participa și alții (ce nu sunt fini, nepoți, verisori, etc) cineva cu o viziune, cineva specialist în domeniu. …dar mai ales cu experienta. Și asta e valabil la toate societățile și instituțiile publice. Poate va ajuta presa locala …

     +2 voturi
     +1
     -1

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.