Update Presa centrală: Teodorovici urla „după” Mihai Fifor: „Unde e șobolanul partidului?”. Fifor: „Nu e un cuvânt frecvent în PSD”

  de Special Arad | 27 noiembrie 2019, 10:25 AM | Politikos | Topic special

  2

  Eugen Teodorovici a fost doar 5 luni de zile președinte executiv al PSD! Pentru că nu a vrut să demisioneze, lui Teodorovici i s-a desființat funcția, în Comitetul Executiv de marți seara.

  La jumătate de oră după conferința de presă la care au vorbit Viorica Dăncilă, Marcel Ciolacu, noul președinte interimar, și Paul Stănescu, noul secretar general, Eugen Teodorovici, care nu a participat, a ieșit dintr-un birou și a chemat-o pe Dăncilă la el. Fostul premier era în alt birou, când Teodorovici, cu un trabuc în mână, a început să strige la ea: „Unde e șobolanul partidului, unde e Fifor?”. Dăncilă a ridicat din umeri și a spus că nu știe nimic despre Mihai Fifor, fostul secretar general al partidului.

  „Vorbește la o televiziune, prin telefon, și spune că mi-am dat demisia. Vreau să văd în ce cameră e, să mă duc după el ca să spun că nu mi-am dat nicio demisie”, a continuat Teodorovici.

  Reamintim că Mihai Fifor și-a dat demisia din fucnția de secretar general pe Facebook, dar după aceea a revenit asupra acesteia, în timpul ședinței BPN, scrie stiripesurse.ro.

  UPDATE

  „Nu am avut un schimb de replici cu Eugen Teodorovici, nici nu aveam cum, eu eram deja plecat către casă când înțeleg că dl Teodorovici a avut așa, un moment impetuos, căutându-mă prin partid. E stilul exotic de a face politică al domnului Teodorovici”, a spus Mihai Fifor pentru Digi24.

  În opinia sa, Fifor spune că acest apelativ nu e „un cuvânt frecvent în PSD”.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.