duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Premii pentru Cercul de Canto de la Palatul Copiilor din Arad

  de Special Arad | 9 decembrie 2014, 11:39 AM | Știri Arad

  0

  Știri Arad: Iarna aceasta a venit cu numeroase premii pentru Cercul de Canto de la Palatul Copiilor Arad care a participat la mai multe concursuri şi festivaluri naţionale.

  Mihai Constantinescu şi Gabriel Cotabiţă se află printre artiştii care au remarcat şi apreciat vocile deosebite de la Palat. „Ca să ajungem pe podium a fost nevoie de multe ore de repetiţie, de mult curaj şi răbdare. Solomie Maria, Patricia Rus, Flavia Chelariu şi Sarbu Maria au dovedit că pot să facă faţă unor competiţii importante şi să încânte publicul cu vocile lor”, a spus Laura Roşu, prof. coord. Cercul de Canto

  Maria Anastasia Solomie a adus la Arad Trofeul Festivalul Naţional de Creaţie-Interpretare „Stele de Maine” ediţia a IX-a, desfăşurat recent la Timişoara. Cercul de canto de la Palat a mai obţinut la acestă competiţie trei locuri I prin intermediul solistelor Patricia Rus, Flavia Chelariu şi Sarbu Maria.

  Festivalul de muzică „Bran Winter Fest” desfăşurat cu ceva timp în urmă la Braşov, a adus Palatului Copiilor Arad alte două premii importante, preşedintele juriului find renumitul artist Gabriel Cotabiţă. Maria Anastasia Solomie a obţinut menţiune şi premiul III la categoriile cântece pop şi cântece de iarnă, peste 70 de concurenţi fiind prezenţi pe scenă. Tot la Braşov, la Festivalul Naţional de Interpretare muzicală ,,Fulg de nea” aceeaşi fetiţă de numai 8 ani, Maria Anastasia Solomie, s-a remarcat din 80 de concurenţi şi a obţinut Premiul Special şi Premiul III. Din juriu au făcut parte Mihai Constantinescu, compozitori, actori şi profesori de canto.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.