marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  Tentativă de asasinat. Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat

  de Special Arad | 15 mai 2024, 4:18 PM | Internaţional | Topic special

  1

  Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat. Acesta a fost împușcat în orașul Handlova, unde avea loc o ședință de guvern, relatează presa slovacă. El a fost transportat la spital.
  După ședința cabinetului de miercuri de la Handlová, s-au tras focuri de armă.

  Fico a fost nimerit de cel puțin două gloanțe, potrivit presei slovace. Ministerul de Interne a confirmat că a fost vorba despre o tentativă de asasinat.

  PREMIERUL SLOVACIEI ATENTAT

  Sursa foto: Novitki.cz

  Premierul Slovaciei a căzut la pământ

  Un reporter al publicației Denník N a relatat că a auzit mai multe focuri de armă și i-a văzut pe ofițerii de securitate ridicându-l de pe jos pe Fico și băgându-l într-o mașină. Potrivit martorilor de la fața locului, Fico a mers să-i salute pe oamenii aflați în fața centrului cultural, care îl așteptau, când s-au auzit mai multe focuri de armă. Fico a căzut apoi la pământ.

  Presupusul atacator a fost reținut de poliție. Poliția a izolat zona, căminul cultural în fața căruia a avut loc reuniunea a fost evacuat.

  Citește și: Tânără din Arad la plajă, drogată și aproape goală, pe o ambarcațiune a Poliției Locale, pe malul râului Bega

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Un eveniment care ar trebui să ne dea de gândit la toți, în special la aceia, care sunt formatori de opinie (politicieni, mass-media, etc.)…. Oare este moral, corect, uman, și nu în ultimul rând: conform cu legilor existente, să exacerbăm tensiunile interumane la un așa nivel care poate să ”explodeze” în astfel de acțiuni?

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.